Ogłoszenie

[img]http://i39.tinypic.com/4vgv83.jpg[/img] [img]http://i42.tinypic.com/30mrapz.jpg[/img]

#1 2011-09-22 14:05:02

Aigor

http://imageshack.us/a/img197/7048/arkowiec.png

Punktów :   

Newsy z SD

Ezekiel Jackson vs Kurt Angle

Czas na pierwszą walkę wieczoru

Bardzo głośno rozbrzmiewa theme Ezekiela Jacksona który pojawia się na rampie i demonstruje swoję mięśnie.Ezekiel przy buczeniu fanów wchodzi do ringu i zaczyna rozgrzewkę przed walką.Przez chwilę na hali panuję cisza , lecz przerywa ją theme Kurta Angle który skupiony ukazuję się na rampie , na szyji zawieszone ma medale które zdobył i z których jest bardzo dumny.W koncu Kurt wchodzi na ring i ustawia się w narożniku czekając na rozpoczęcie walki.
Sędzia sprawdza dokładnie czy żaden z zawodników nie posiada grożnych przedmiotów i mamy *GONG*.
Ezekiel z uśmiechem na twarzy chcę podejść do Kurta lecz ten ucieka i atakuję Ezekiela serią Low Kicków , to tylko wkurzyło Big Zeka który odwraca się i powala Kurta Clotheslinem.Ezekiel szybko podnosi rywala nie dając mu odpocząć , Zeke z całej siły uderza Kurta w twarz po czym Irish Whipem posyła na liny , Kurt wraca do Ezekiela który "częstuję" go Big Bootem.Ezekiel już chcę zakonczyć walkę i wynosi Kurta pod Torture Rack lecz Kurt zachowuje się przytomnie i zaczyna punchowac Zeka ktory po chwili puszcza , Kurt nie czeka dluzej i wyprowadza European Uppercut.Ezekiel odchodzi od Kurta i gdy Kurt do niego podchodzi wyprowadza Big Boota.Zeke podnosi Kurta i wykonuje mu Scoop Slam lecz Kurt natychmiast sie podnosi a Ezekiel wykonuje na nim kolejny Scoop Slam.Ezekiel znow prezentuje swoje miesnie a Kurt podcina go po czym wstaje i zapina Ezekielowi Figure Four Leg Lock.Ezekiel szybko reaguje i lapie sie lin.Kurt puszcza lecz dobija Zeka Elbow Dropem po czym wchodzi na naroznik , Kurt jest gotowy do akcji wysokiego ryzyka lecz Ezekiel zdazyl wstac i Chokeslam'em zwala Kurta z naroznika.Po tej akcji Ezekiel przenosi Kurta na srodek ringu i zapina mu Torture Rack. Kurt nie wytrzymuje i odklepeuje.Zeke jeszcze chwile trzyma Kurta w subie lecz na polecenie sedziego puszcza i przy swoim themie schodzi na BS
             By Spike

Rick Reyes vs Nick Mondo

Zawodnicy są już w ringu , czyli czas na rozpoczęcie walki , która na pewno będzie bardzo ciekawa .GonG i zawodnicy zaczynają od klasycznego klinczu  , w którym przeważa Nick Mondo , po którym w walce na tych zasadach można spodziewać się wszystkiego , nie którzy pamiętają jego wygraną na pierwszym Smackdown , ale później po tej walce odszedł i jakiś pajac zajął miejsce ale mniejsza z tym skupmy się na walce, ponieważ Nick okłada teraz swojego przeciwnika w narożniku , i widzimy jak Rick ledwo stoi na nogach , przepraszam już na nich nie stoi leży w narożniku .Mondo schyla się żeby podnieść przeciwnika , i.... i zostaje uderzony w twarz a Reyes powstaje , z maty i widzimy serię uderzeń pięściami  który spada na głowę Nick"a.Reyes przerywa nawałnice ciosów i mamy ładny ,Russian Legsweep , po którym Nick  z hukiem uderza w matę , ale Rick wychodzi z ringu , i patrzy pod ring , skąd wyciąga krzesełko i dwa stoły.Rick wstaje i...i widzimy jak zostaje powalony za pomocą Running Somersalut Planch"y .Nick przejmuje inicjatywę i wrzuca jeden stół do kwadratowego pierścienia , po czym stół który leży obok Rick"a rozkłada , ale w tym czasie Reyes najwidoczniej nabrał sił ponieważ , wstał  ale natychmiastowo zostaje powalony silnym Roundhouse Kic...nie Reyes unika tego ciosu i powala Nicka wprost na krzesło za pomocą perfekcyjnego DDT.Mondo leży , a Rick bierze krzesełko i uderza nim  w plecy swojego przeciwnika , Mondo  z bólu łapie się za plecy i wstaje a Rick to wykorzystuje i posyła go na barierki za  pomocą Irish Whip"a .Nick ma głowę za barierką , Reyes zadowolony z tego ze ma inicjatywę podchodzi do swojego przeciwnika i .... i nie uderza go krzesełkiem ponieważ go nie wziął,, ale za to ma kij do kendo którym atakuje plecy przeciwnika przez kilka naście sekund , po tym jak Reyes skończył atakować rywala , poszedł , po stół który wrzuca do ringu , i rozkłada go w narożniku , a drugi obok lin .
REKLAMY.
Nick , powoli zaczyna się podnosić , i wychodzi zza barierek , ale Rick mu na to nie pozwala ponieważ idzie na narożnik , i wykonuje przeciwnikowi ładne Diving Crossbody ! Widać że Rick , powoli zbliża się do zakończenia tej walki , i teraz wrzuca swojego przeciwnika do ringu , po czym sam się tam wślizguje i....i zostaje uderzony krzesełkiem prosto w głowę , Rick zamroczony ląduje na macie gdzie dostaje od Nick"a jeszcze kilka razy krzesłem w głowę , Rick krwawi , ponieważ ma rozcięty łuk brwiowy , a najwidoczniej Mondo che to wykorzystać ponieważ podnosi swojego przeciwnika i widzimy ładny Life Cutterna krzesełko .Nick pinuje swojego przeciwnika sędzia klepie o matę jedne raz , teraz drugi , i trz....ależ było blisko ale Rick odrzuca swojego przeciwnika , tym samym przerywa liczenie .Wszyscy widzą że zawodnicy są już bardzo zmęczeni  , Nick Modno wstaje pierwszy i podnosi swojego przeciwnika i szykuje go do jakiejś akcji ale nie udaje się mu to ponieważ Rick jakimś cudem wykonuje przeciwnikowi Jumping Spin Kick, a ten dzięki szczęściu nie przewraca się tylko ląduje na linach ,Rick szybko podchodzi do swojego rywala i powala go .....nie to on zostaje powalony Dropkick"iem .Nick podnosi swojego rywala i wrzuca go do narożnika , po czym sięga po krzesełko i idzie z nim do rywala którego uderza parę razy w brzuch a dokładniej dwa , następnie wszyscy uważnie patrzą się na to co chce zrobić Nick , a ten podnosi rywala i kładzie go na narożniku po czym sam tam wchodzi ale....ale Rick przeskakuje nad rywalem  , uderza go parę razy  w brzuch i widzimy finisher Reyes"a a dokładniej Avlanche Brainbuster wprost na stół który łamie się pod ciężarem  Nick"a a zmęczony Rick kładzie rękę  na klatce piersiowej swojego przeciwnika , a sędzia klepie trzy raz w matę .
Walkę wygrywa Rick Reyes ! 
  By Joker

Speech Kofiego Kingstona

Kofi jest w ringu i mówi :
Fani WWE , na ostanim Smack Down  przegrałem walkę o pretendenta do tytułu I.C.. nie obchodzi mnie to że został nim A.J Styles , ponieważ zdobęde pas I.C ale dopiero po Night of Champions , jesli szanowny GM pozwoli
chciałbym rewanżu o pretendenta do pasa mistrzowskiego I.C. Nie chodzi mi o oto żeby trzymać pas i być najdłuższym mistrzem w historii WWE ale żeby zdobyć wasz szacunek , zawodników... (Fani krzyczą i wykrzykują KOFI ! KOFI ! KOFI ! a ja patrzę się na nich z uśmiechem po czym dalej mówię) wiem że mnie uwielbiacie. Cóż to dla mnie wielka szansa abym coś mógł zdobyc w mojej karierze ale najpierw muszę poczekać co GM powie na to abym dostał rewanż o pretendenta , jeśli się nie zgodzi to poczekam aż się skonćzy Night of Champions. Zawalczę z nowym mistrzem pasa I.C . Na poprzednim Smack Down zatakowałem go wraz z Drew McIntyr'em , a dzisjeszym Smack Down jest specjalnym komentatorem więc będe miał szansę aby go zatakować i skontuzjować (Fani A.J Styles'a buczą ale mnie to nie obchodzi i dalej mówię nie zwracając na nich uwagi , a moi Cieszą się) Zamknąc się Stylesy ! sparwię żeby nie zawalczył na Night Of Champions a GM Smack Down będzie zmuszony znalesć nowego przeciwnika do walki o pas I.C , ale dzisaj w walce Drew McIntyre'a vs Matt Hardy A.J Stylesa zatakował go nieznany człowiek cóz... dzękuję tajemniczemu człowiekowi który zatakował go. Ja skorzytsam z tegi i ja też go zatakuję , wiecie o kogo mi chodzi o tego gościa który wychodzi w kapturze udając jakiegoś strasznego gościa ja się go nie boję i nie obchodzi mnie jego życie , fani życie prywatne... Cóż konczę gadać o tym wszystkim i czas konczyć.

By Kofi

Matt Hardy vs Drew McIntyre

Czas na walke o pretendenta  do pasa Intercontinental.Specjalnym komentatorem jest AJ Styles.Zawodnicy są w ringu. Walke zaczyna Matt od serii maczug w plecy dla Drew.Matt posyła Drew w narożnik , a tam wbija go Closthlinem  i dokłada do tego Corner Lift Into Sitout Powerbomb.Starszy z braci Hardych stompuje Szkota w splot słoneczy. Czeka ażon wstanie , wtedy powala go closthlinem i wymierza mu serie punchów.Matt Hardy osłabił McIntyr'a więc wynosi go na narożnik i wykonuje mu Superplex. Po tej akcji matt jeszcze okopuje obolałego Drew.Hardy zapina na środku ringu Scar. Drew jest blisko wyjścia. Widownia krzyczy: ,,Choosen One Chosen One''Dzięki temu cheerowi McIntyre wbija Matta w narożnik i się wydostaje. Nagle na arenie słychać : ,, AJ strzeż się''.Poczym jakiś ''facet'' wychodzi spod ringu z krzesłem i atakuje im AJ'a.Następnie nieznany facet tortureje go i wykonuje mu Spear!!!!!.Bierze mikrofon do ręki i mówi:

Nieznany koleś napisał:

AJ strzesz się" bo na Night of Champions będzie z tobą źle

Poczym pokazuje palec na Drew i schodzi na BS.Matt szybko wykonuje maczugi w plecy Drew  i kopnięcie w brzuch poczym Matt Hardy dobija go akcją Swinging Neackbreaker . Matt punchuje kilka razy Szkota i przechodzi do Headlocku Takedown. Następnie podnosi go  i wbija go w narożnik Irsih Whea'pem.Tam wgniata go Closthlinem,a Chosen One pada na mate. Hardas wchodzi na narożnik i wykonuje mu Moonsault po którym Drew jest znacznie osłabiony.Widownia krzyczy:,,Hardy'',,Hardy'',,Hardy'' Matto'wi to pomaga i robi Drew Suplex.Po tej akcji Matt przesuwa Drew pod narożnik i wykonuje mu ponownie akcje z narożnika , ale tym razem Diving Leg Drop.Poczym pinuje go na środku ringu.Sędzia liczy: 1.....2.....trz!Nie Drew odrywa bark.Wkurzony Hardy zaciąga ''Synka Vince McMahona'' do narożnika i wykonuje mu tam Tornado DDT.Poczym chce mu wykonać Twist Of Fate , ale Drew odpycha go na liny i powala go Dropkickiem.Obaj leża , ale to Matt szybciej wstaje więc wykonuje McIntyrowi Side Effect.Po tej akcji Matt dusi Drew o liny , poczym przestaje i wykonuje mu hot shot o 3 line.Hardy wchodzi na narożnik , łapie zamroczonego Drew za glowe i wykonuje mu Tornado DDT .Poczym zapina mu Scar na środku ringu.Drew McIntyre błyskawicznie odklepuje.Więc The winner is Matt Hardy . Zostaje pretendentem do pasa IC na Night of Champions.Nagle do ringu wbiega AJ Styles i czeka aż Matt Hardy się odwróci w jego strone. Gdy Matt to robi , AJ wykonuje mu Super Kick z zaskoczenia.Matt ląduje na mate.Styles stompuje go kilka razy w jego głowe. Pomaga mu wstać poczym wyrzuca go za ring.AJ czeka na Matta żeby wstał. The Phenomal One odbija się od lin i wykonuje Somersault Plancha nad górną liną poza ring. Po tej akcji , Hardy jest padnięty. Ale AJ podnosi go i wbija jego głowe w metalowy słup. Starszy z braci Hardych łapie się za obolałą głowe.Ale Styles nie przestaje. Wrzuca Matta Hardego na stół komentatorski.Wchodzi razem z nim i wykonuje mu Styles Clash!!! na stole komentatorskim powodując że stół się połamał.Ochrone zabiera AJ'a do backstagu.

Speech AJ Stylesa

Zabrzmiewają słowa piosenki : ,,Get Ready To The Fly'' . Na rampie pojawia się pretendent do pasa IC , The Phenomal One AJ Styles!!!!  AJ Styles otrzymuje cheer od fanów. Zatrzymuje się. Patrze lekko pod kapturem na fanów. Biore zamach i zdejmuje kaptur przy wybuchających fajerwerkach.Podekscytowany przybijam *piątki* fanom.Wchodze powoli na schodzi , a następnie na apron ringu. Na apronie jeszcze patrze na fanów i tauntuje do nich.Następnie wchodze do ringu i robie swój znak firmowy do fanów. Prosze o mikrofon i zaczynam mówić : Fani WWE witajcie !!!!!!!!!! Jak wiecie na ostatnim Smackdown  wygrałem z Kofim Kingstonem i jestem pretendentem do pasa Intercontinental na Night Of Champions !!!!!!!!!! <fani się cieszą>.A kto ma zemną walczyć?! Drew McIntyre i Matt Hardy ?! To jakieś żarty.Matt Hardy jeden z braci ,,wspaniałych '' Hardych.Matt ile ty walczysz w ringu i jakie miałeś osiągnięcia ? Jedyne pasy jakie miałeś to pas United States i ECW.A walczysz w ringu , krócej odemnie.I chcesz wygrać pretendenta na Night Of Champions  do pasa IC o który byś zmierzył się zemną. Pamięta to Noc Mistrzów , a nie noc  frajerów.Więc pokaż w starciu z Drew że umiesz walczyć i wygraj jak uważasz się mistrza. Ale pamiętaj że ja no i tak zdobęde pas Intercontinental.A drugi zawodnik który będzie walczył o pretendenta do pasa IC w walce zemną to Drew McIntyre.Ten to jeszcze gorszy.Tydzień temu po walce mnie zaatakował . Prosze zobaczcie .

Na telebimie pokazuje się sytuacja , która działa się przed tygodniem.

To zrobił tchórz o nazwie Drew McIntyre. Zaatakował mnie zmęczonego po walce.Jeszcze się śmiał  zemnie że mnie zaatakował i upokorzył.Więc chcem zmierzyć się z Drew McIntyrem <fani się cieszą>.Więc lepiej wygraj walke z mattem , bo chcem z tobą się zmierzyć na Night Of Champions. <fani krzyczą  : AJ Styles!!!!> .
I jeszcze mam kilka słów na temat walki mojej i cody'ego  sprzed dwóch tygodni.Cody wykonał mi kilka swoich Signature Moves , a nawet 2 razy finishera i ja się trzymałem.Sam nie dowierzał.Wykonał mi Crossbody i sędzia niewiem jakim prawem doliczył do trzech ?! Dotykałem lin.Więc niedługo cody otrzyma odemnie prezent.I jeszcze mam pytanko do Teddiego Longa. Założyłem kilka tygodni temu Tag Team z Christianem , a nie dostaliśmy ani razu walki na smackdown i raw.Więc skoro nie dasz mi walki TT to daj mi walke z pretendentem do pasa United States R-Truthem.Miał szczęście że wygrał pretendenta do pasa stanów zjednoczonych , a ja chcem to udowodnić pokonując go tu i teraz . Co ty na to Teddy ??

AJ czeka na Teddiego

Rozbrzmiewa Theme Theddiego Longa! Sam GM SmackDown! przybywa na rampę wielkiej hali!

- Stop! AJ Styles, zauważyłem że nie bardzo lubią Cie twoi rywale, którzy po raz kolejny, któryś Cie atakują ale po Twoich słowach się im nie dziwie. Jeżeli jesteś tak z siebie dumny i jeżeli mówisz, że wygrasz pas IC, nie pozostaje mi nic innego... Dzisiaj zmierzysz się z Kane'm i ta walka odbędzie się teraz!

AJ Styles vs Kane

Wkurzony AJ czeka na swojego przeciwnika Kan'a. Ten wchodzi do ringu mrocznie.

Obaj zawodnicy już znajdują się w ringu i sędzia rozpoczyna starcie. Na początku oboje tylko mierzą się wzrokiem, ale już po krótkiej chwili Kane nie wytrzymuje i rusza wściekle na Styles’a. Jeden Punch, drugi, trzeci i potężny Clothesline! AJ powalony, jednak to dopiero początek, więc podnosi się bardzo szybko. Wrestlerzy zaczynają krążyć po obwodzie ringu i po raz kolejny Potwór rusza pierwszy. Clothesline, jednak unik i błyskawiczna kontra. Lotnik wyczekuje momentu odwrócenia się przeciwnika i mamy Superkick! Kane pada na matę, a Styles zaczyna się nad nim znęcać. Widzimy całą serię stompów na nogi w jego wykonaniu, a potem podnosi Potwora i wykonuje na nim Reverse STO! Kane znajduje się w świecie Styles’a i nie ma nic do powiedzenia. Lotnik cieszy się i tauntuje do swoich fanów, którzy nagradzają go wielkie cheer’em. Radość jednak nie trwa długo, bo Kane podnosi się z maty i od razu naciera na przeciwnika, Clothesline, nie, uinik! Pele Kick, jednak nie! Potworna Maszyna uchyla się od ciosy i szybko wykonuje Big Boot prosto w twarz AJ’a. Jednak Styles zadziwia wszystkich i szybko wstaje. Rusza na liny i wykonuje Styling DDT. Po mimo tego, że  Potwór zainkasował potężny cios nie daje się łatwo podnieść. Łapie za rękę AJ’a i sprowadza go do parteru, a sam podnosi się. Następnie bierze na ręce oponenta i wykonuje na nim Backbreaker. Widać, że olbrzymowi zależy na zwycięstwie, bo szybko podnosi lotnika i wykonuje Irish Whip, ale cóż to?! Coś nieprawdopodobnego, Mr. Olympia kontruje to tą samą akcją! I Spinebuster, ale silny Kane nie daje za wygraną i wychodzi na swoje wykonując Running DDT. Potwór zaczyna śmiać się wrednie, a to nakręca publikę do jeszcze większego heat’u. Wielka Czerwona Maszyna ponownie podnosi z maty AJ’a i mamy kolejny Irish Whip i Scoop Powerslam, a potem nastepne podniesienie i Sidewalk Slam. Kane jest nie ugięty i ponownie podnosi Syles’a, ale nie daje rady, bo przerywa mu Kip Up Hurricanrana! Fani wstają  miejsc i biją brawo dla swojego ulubieńca, a ten odpowiada im tauntem. Styles jest wyraźnie nakręcony, wynosi swojego przeciwnika pod Torture Rack Powerbomb i Impackt! Niewiarygodne, lotnik zużył mnóstwo sił do wykonania tej akcji, ale opłaciło się, mamy pin i 1…2… Kick Out! Kane przerywa liczenie i nie daje za wygraną, czołga się do narożnika i tam siada. AJ w między czasie robi to samo, obaj zawodnicy są już zmęczeni walką. Mr. Olympia podnosi się jako pierwszy i to on czeka na swojego przeciwnika. Po chwili Potwór również znajduje się na nogach, ale nie ma w nim sił, aby rozpocząć atak. Styles szybko wykorzystuje słabość przeciwnika, bierze rozpęd i wykonuje Pele Kick! Kane rozbity! Po mimo tego bardzo powoli daje radę wstać o własnych siłach, ale Styles rozpędza się i wskakuje na liny, aby wykonać Springboard Forearm Smash, ale nie udaje mu się to. Kane wychwytuje przeciwnika, trzyma go za szyję i szykuję się do ciśnięcia nim o matę. Jednak Styles’owi udaje się oswobodzić i próbuje ataku, ale to nie robi wrażenia na Potworze, który kopie w brzuch oponenta i mamy Falling Powerbomb! AJ leży bezradnie na środku ringu, a Kane przechodzi za jego plecy i wskakuje na narożnik. Po chwili Mr. Olympia podnosi się i nigdzie nie widzi swojego rywala, odwraca się i inkasuje Flying Clothesline! Publika znowu buczy, ale olbrzym szykuje się już do swojej koronnej akcji, wyciąga rękę nad głowę i zaczyna poruszać palcami. AJ Syles wstaje i ręka Kane’a wedruje na jego szyję. Mamy potężny Chokeslam i natychmiastowy pin na środku ringu. 1…2…3! Sędzia odlicza i mamy wspaniałe zwycięstwo Kane’a.
By Kane

Speech Jacka Swaggera

Na hali rozbrzmiewa już coraz częściej słyszalny theme! Jest to Get Down on Your Knees! Każdy z fanów już wie kto w raz z rozbrzmieniem tego o to theme'u wyjdzie z backstage'u. Tak jest! To: The All American American - JACK SWAGGER! Uśmiechnięty z mikrofonem w jeden ręce zmierza w stronę ringu. Fanom się to zbytnio nie podoba i zaczynają gwizdać, buczeć i tym podobne... Ale Jack nie zwracając na to uwagi śmiało wchodzi do ringu gdzie wskakuje na jeden z narożników i wskazuje na swoje biodra chcąc pokazać "to ja będę mistrzem wagi ciężkiej". Muzyka przestaje grać, a on jeszcze chwile rozgląda się po publiczności... Po krótkiej ciszy zeskakuje z owego narożnika i powolnym tempem kieruje się na środek ringu. Gdy tam się już znajdzie przykłada mikrofon do ust i nie tracąc uśmiechu z twarzy rozpoczyna monolog:
- Proszę... Proszę.. Proszę... Dwa tygodnie temu kiedy w trakcie mojego wywiadu powiedziałem, że moim celem będzie pas Wagi ciężkiej... Znając zachowanie takich... Takich ludzi jak wy. - Powiedział z obrzydzeniem, po czym kontynuował - wyśmialiście moje słowa.. A teraz.. Gdy stałem się jednym z pretendentów już wam tak za pewne do śmiechu nie jest... Przed tygodniem pokonałem Triple H'a, wielkiego, bezwzględnego King of Kings'a? Już się chyba skończyły jego czasy panowania... Ale wrócmy do tematu.. Kiedy go pokonałem w moim rodzinnym mieście Oklahoma City za pewne każdy z was miał minę no.. No tak na prawdę to was to nie zdziwiło, że ktoś tak dobry jak ja pokonał Hunter'a... No cóż... Taka prawda.. Wychodząc na ring byłem pewny zwycięstwa... Oraz pewny siebie opuściłem hale w Oklahoma City.. Równie pewnie wyjdę na gali Nigh of Champions... I tam również pewny siebie wzniosę pas wagi ciężkiej w geście triumfu!! - Ostatnie słowa dało się bardzo wyraźnie usłyszeć, pewnie dlatego, że Jack je aż wykrzyczał...
W tym samym czasie rozległo się buczenie.. Jack dumnym wzrokiem spoglądał na publikę i czekał do momentu, aż się "wybuczy". Gdy to się stało dalej prowadził wypowiedź:
- No co? Może sądzicie, że będzie inaczej?! Że to może Triple H zostanie mistrzem, po tym jak załatwiła mu walke jego żona... W walce ze mną udowodnił, że nie zasługuje na ten zaszczyt.. Nawet na to, aby zmierzyć się o ten pas na gali PPV... - Chwila przerwy na złapanie oddechu. Fani znów znaleźli moment na powygwizdywanie Swagger'a. Ale on nic sobie z tego nie robiąc kontynuował. - Stypulacją mojego pojedynku ma być Triple Threat match.. Czyli oprócz Króla królów - o ile jeszcze można go tak nazywać, zmierzy się ze mną inny zawodnik.. Będzie to Rey Mysterio lub Cody Rhodes... Obaj Ci zawodnicy są.. No bądźmy szczerzy.. O ligę słabsi od The All American American'a Jack'a Swagger'a! I wy wszyscy za równo zgromadzeni na tej hali jak i przed telewizorami dobrze o tym wiecie! - Już chyba wszyscy fani zebrani dziś w hali rozpoczęli buczeć.. W tym czasie Jack aż się zaśmiał.. Publika ucichła, a on dalej mówi:
- No tak buczecie sobie.. Ale co wam to da? - powiedział arogancko... - Za pewne większość z was powie " Przecież ty zledwością co pokonałeś Triple H'a, a jak dojdzie jeszcze Rey Mysterio czy tam Cody Rhodes to już nie masz żadnych szans na zdobycie tego pasa". Tak? Dobrze mówię? Ilu z was właśnie tak sądzi!? Ty? A może ty? - Mówiąc słowa "Ty" wskazywał palcami na losowo wybranych fanów. - Dobra... Nie ważne kto tak sądzi.. W końcu tu chodzi o mnie, a nie o was.. Każdy mój fan za pewne dobrze wie, że w walce z Hunter'em trochę sobie.. No dawałem luzu.. Wiedząc, że pokonam każdego z tego brandu byłem spokojny o wynik końcowy tego pojedynku... - powiedział spokojnie, po czym znów rozległo się buczenie... Jack westchnął, pokiwał głową, po czym za nim całkowicie to buczenie ucichło powiedział:
- Co ja mam rozmawiać z takimi.. Słabymi ludźmi jak wy... To co miałem powiedzieć, powiedziałem.. A to wasze buczenie wcale nie skróciło mojego czasu antenowego.. - Jack zaczyna iść w stronę lin. Już ma zakładać jedną nogę przez liny, aby wyjść ale wtedy się wraca i...:
- Chciałbym zobaczyć wasze miny jak po Night of Champions zostanę mistrzem! - głośno się zaśmiał i przy tym rzucił mikrofon na mate..
Na hali ponownie rozbrzmiewa Get Down on Your Knees, a Jack Swagger dumnym krokiem opuszcza ring i zmierza w stronę backstage'u...

Jack Swagger

Rey Mysterio vs Cody Rhodes

Czas na walke o pretendenta do pasa WHC , w stypulacji Ladder Match.Zabrzmiał .*G.O.N.G*. Zawodnicy krążą dookoła siebie.Wchodzą w klincz , w ktorym z łatwością wygrywa Cody i wbija Rey'a w narożnika. Okopuje go tam i uderza z maski.Poczym powagala go Closthlinem i nadal go okopuje.Rhodes uderza go z maski , poczym wyrzuca go za ring. Tam podnosi drabine i uderza nią Rey'a.Kładzie drabine na Luchadorze . Wchodzi na narożnik  i wykonuje mu Moonsault w drabine, po którym Mysterio odczuwa ból , iż drabina wgniotła się w niego.Cody Rhodes ponownie uderza Rey'a drabiną.Wrzuca do ringu Rey'a i drabine.UnDashing wyciąga krzesło spod ringu i uderza im Mysteri'a. Poczym wykonuje mu Alabama Slam na krzesło.Po tej akcji Cody dobija go jeszcze akcją Knee Drop.Poczym chce wykonać mu Bulldog , ale Rey go podcina i Rhodes wita się z matą.Następnie Rey wchodzi na narożnik i wykonuje Cody'emu Diving Leg Drop , po którym on jest zamroczony. Podnosi Rhodesa , robi mu 4 low kicki i dokłada do tego Hurricanranę.Po tej akcji nieświadomy Cody gdzie jest , odwraca się w strone Meksykanina  i wtedy otrzymuje potężnego Rohundse Kicka.Następnie Mysterio odbija się od lin i wykonuje mu Tornado DDT , nagle Cody poccina Rey'a i wykonuje mu Knee Drop. Poczym podnosi go i wykonuje mu Wheelbarrow Suplex .Rey błyskawicznie się podnosi,odbija się od lin i wykonuje Cody'emu Second Rope  Crossbody.Po tej akcji Mysterio ściąga maske Rhodesowi , kopie go kilka razy w klatke piersiową i chce mu wykonać WheelBarrow Bulldogiem. Ale Cody kontruje Wheelbarrow Suplexem.Następnie UnDashing podnosi krzesełko , chce im walnąć Rey'a ale ten nagle wstał.Luchador kopie go w nogi  i dorzuca Dropkick po którym Cody leci na drabine.Mysterio ustawia drabine.Widzi że Rhodes się podnosi , więc robi mu dropkick w plecy. Ten wisi na linach więc Rey chce wykonać 619.Ale Cody panicznie wyślizguje się z ringu co spotyka się z dezaprobatą publiczności, Cody cięzko sapie za ringiem i jest szcześliwy że udało mu się uratować, przez co zupełnie zapomniał o Rey'u.Rey to wykorzystuje i wykonuje mu Diving Moonsault.Mysterio wraca do ringu i chce zdjąć kontrakt.Ale Cody szybko wchodzi na drabine i łapie Meksykanina za spodnie.Ale Luchator wierza się i rzuca nogą Rhodesa z drabiny. Formalność zdejmuje kontrakt. I zwycięzcą oraz pretendentem do pasa WHC na Night Of Champions zostaje Rey Mysterio!!!.By Hardyz

http://i39.tinypic.com/4vgv83.jpg http://i42.tinypic.com/30mrapz.jpg

Stopka forum

RSS