Priv Hardyz
You think you know me
on this day i see clearly
everything has come to live
better place and broken dream
And we leave it all behind
Na rampe wychodzi edge.Zatrzymuje się.Robi skłon i nagle wstaje do góry i robi swój gest.
Fajerwerki wybuchają.Edge wbiega do ringu wchodzi na narożnik i robi swoje taunty.Poczym schodzi.Prosi o mikrofon i mówi:
Witajcie fani Pro Extreme Wrestling. The Rated R Superstar Edge powrócił.Ostatni raz widzieliście mnie w wwe.Gdzie odeszłem i oddałem pas z powodu kontuzji.Ale jakoś tu jestem. Okazało się że mój doktor kłamał i dałmi fałszywe wyniki.Więc to oznacza że wracam do wrestlingu i moge walczyć!!!!! Więc ktoś na PEW dostanie wpierdol !!!!!! Co ja tu widze.John Cena narzeka na Jeffa i Matta Hardych. John John JOhn Cena.Znów pierdolisz jakieś gówna. Uspokuj się bo dostaniesz wpierdol odemnie.Więc zamknij ryj i przestan robić to swoje ,,Juken śimi ''.Mówisz niewidzimy cie, ale niestety ja cie widze. Więc zrób te ,,Juken śimi,, i zniknij mi z oczu.Co do braci hardych też moge się przyczepić. Zacznijmy od młodszego brata. Jeffa Hardego.Jeff Hardy. Niby Charismatic Enigma , a powinien mieć pseudomin Charismatic Suck. Ten jeff to latająca sraka.Sraka i to latająca.Jego finisher to swanton bomb. A wy frajerzy lubicie tą akcje. Też tak moge zrobić.Pod ringiem jest sztuczna podobizna Jeffa Hardego., <Wyjmuję spod ringu podobizne ,wrzucam ją do ringu i kłade na mate > . To jest podobizna jeffa hardego. Jak zwykle frajer robi gejowe gesty.Pokazuje język. Przecież niema tu dziewczyn w pobliżu. Uciekły od ciebie więc ci nie obliżą. <Śmieje się> . A teraz wam pokaże amatorską akcje jeffa na podobiznie jeffa. Tylko zdejme moją drogą kurtke.<Wchodze na narożnik i wykonuje Swanton Bomb na podobiznie Jeffa Hardego >. Ałć mój kręgosłup. Z czego śmiejecie się frajerzy.Wykonałem swanton bomb na podobiznie jeffa hardego, Tego frajera co lubicie.Tego co wchodzi do ringu przy idiotycznej muzyczce. <fani krzyczą ,,JEFF HARDY,,> . Zamknąć się.Jeff to ciota i tu nie przyjdzie.Skoro tak mówicie. <Podnosze podobizne jeffa . Kłade Jeffa hardego w narożnik.Biore rozbieg i wykonuje speara na podobiznie jeffa. > . Ups... Co się stało jeffowi. Czyżby otrzymał speara.Oj jefuś. Mówiłem żebyś uważał.Przypomnijmy se twoje sukcesy.WWE Champion. Fukse, zdobyłeś ten pas.Sędzia był po imprezie z Beer Money i napił się dużo piwka.A twój przeciwnik był słaby i zaliczył glebe. Więc ty mu zrobiłeś Swanton Bomb. <fani się cieszą> . Cicho być. Znów ta idiotyczna akcja.Następny pas. Interkontynentalny.Zdobyłeś go przeciwko Umadze który nie żyje.Nic dziwnego żę z nim wygrałeś jak on umierał.Tylko się upokorzyłęś. <fani buczą> . Przez ciebie on nie żyje. A jego opiekun jest załamany.A Umaga był dobrym i honorowym człowiekiem.Następny pas jaki zdo byłeś to Wagi ciężkiej.Pokonując mnie przez oszustwo.NA extreme rules 2009 w ladder matchu zdjęłeś pas wagi ciężkiej brawo. Ale odrazu go straciłeś.XM Punk wbiegł z walizką Money In The Bank z wrestlemani XXV i zrealizował ją na tobie.Wykonał ci Go To Sleep a ty nic. Później walczyłeś z nim rewanżowo ale przegrywałeś.Nagle on cie zaatakował , a ty zrezygnowałeś z WWE i odeszłeś jak tchórz. Ale frajer poszedł do TNA.A tam przeszłeś Heel Turn i zdobyłeś pas TNA.Później kontuzja i wypad.KOniec z wrestlingiem. Ale wróciłeś to.Niestety. Ale ja ci i tak pokonam.A teraz przejdźmy do mojej walki na Creativ NIght. Zmierze się z CM Punkiem i The Mizem.Łatwi przeciwnicy.CM Punk.Powiedział o mnie kilka fałszywych rzeczy.Że niby wiem jak być okopywany. I pyta się że dlaczego wróciłęm , że lekarz nie przewidziałdiagbozy Go To Sleep. CM Punk lekarz przewidział diagnoze że na Creative Night wykonam ci Speara. SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR SPEAR .Więc uważaj.Chwalisz się że miałeś pas przez miesiąc. Tylko przez miesiąc coś mało. Ja miałem mój pas przez kilka miesięcy, a ty lepiej to zostawić bez komentarza.I się nie dziwe że zdobyłeś pas jak mnie nie było.Bo gdybym był to bym ci wykonał speara i by niebyło pasa dla ciebie.Mówisz że nie palisz , nie ćpasz i nie pijesz .?! Ha ty niepijesz to jak żyjesz bez picia. <śmiech>Coś ci powiem cm punk. Lepiej nie zaczynaj zemną bo jedyne twoje sukcesy w wwe to pas wwe który posiadałeś tylko miesiąc pokonując tą ciote joha cene. Pas wagi ciężkiej realizując walizke Money In The Bank z wrestlemani na jeffu którego wykończyłem i tam jakieś drobne pasy. Więc sukcesów wielkich niemasz , a ja mam. Kolejny mój przeciwnik to The Miz. The Miz mówi że jest niesamowity. Ma racje , jest niesamowity w przegrywaniu. Tak się chwali , a tak przegrywa. Tak długo jak się chwali tak szybko przegrywa.Nic miz nie umie walczyć . I jeszcze tego jego Really.Really ? Really? Really? Ale gówniany tekst.Dla pojebów takich jak miz.Beacause I'm The Edge and i'm AWESOME.Dobra teraz kończe ale nie ty chłopcze czekaj czekaj czekaj. Podejde do ciebie. Kogo masz koszulke. <odpowiada mi christiana> Jakiego christiana <Tego co zdobył pas wagi ciężkiej jak ty odeszłeś> a pamiętam.Ten słabeusz . Zanim jesteście ?! On nieumie walczyć.Ukradł mi moją akcje spear.On powoli chce mnie podrobić.I dlatego na Summerslam nazwałem go jebaną dziwką.Christian policzymy się następnym razem.A teraz ja Rated R Superstar opuszczam hale. <Rzucam mikrofon na mate.Opuszczam arene przy moim theme i znaku firmowym. I pokazuje że pokonam CM Punka i The Miza >