Ogłoszenie

[img]http://i39.tinypic.com/4vgv83.jpg[/img] [img]http://i42.tinypic.com/30mrapz.jpg[/img]

#1 2012-08-02 10:29:01

Brock

Moderator

Punktów :   

Segment Nowego Mistrza Wagi Ciê¿kiej Brock'a Lesnar'a

Efektowny pokaz sztucznych ogni oraz theme niebieskiego show otwieraj± show ku uciesze zgromadzonej publiczno¶ci. Po chwili theme song Smackdown zmienia siê na poni¿sze theme...

Here Comes The Pain! Brock Lesnar zaraz poka¿e siê w ringu! Wspomniany osobnik z pasem za³o¿onym wokó³ bioder, powolnym krokiem rusza na rampê gdzie po wykonaniu swojego tauntu zaczyna pod±¿aæ w kierunku kwadratowego pier¶cienia. Gdy tylko pojawi siê w okolicach ringu, natychmiast kieruje siê ku najbli¿ej stoj±cym schodkom i przy ich pomocy wchodzi na apron, aby zaraz wej¶æ pomiêdzy drug± a trzeci± lin± do miejsca walk. Kiwniêciem rêki domaga siê mikrofonu, który ju¿ po chwili otrzymuje. Z owym narzêdziem w d³oni, zaczyna przemowê/i]

Taka ma³a linia dzieli przechwa³ki od pewno¶ci siebie. Jeszcze przed Wrestlemani± mówi³em ¿e na najwiêkszej gali roku siêgnê po z³oto. Mówi³em ¿e upokorzê R-Truth'a... Co na to ludzie? ¯e jestem zbyt pewnym siebie skurwielem. Mówi³em ¿e zniszczê ka¿dego kto stanie mi na drodze... Co na to ludzie? ¯e jestem zbyt pewny siebie, bo na pewno znajdzie siê kto¶ kto mnie zatrzyma... Dla tych ludzi mam tylko dwa s³owa: Suck It! Dotrzyma³em s³owa! Od czasu wygrania Royal Rumble Matchu jestem na Waszych jêzykach i tak pozostanie na zawsze! Udowodni³em ¿e moje s³owa to nie s± zwyk³e przechwa³ki! Dwa tygodnie temu pokona³em Milano Collection'a... Czy kto¶ od tamtego czasu o nim s³ysza³? Tydzieñ temu w pojedynkê pokona³em R-Truth'a oraz John'a Cene... Wprawdzie w moim naro¿niku sta³ sam Sting, lecz nawet na chwilê nie wszed³ od do ringu... Pokaza³em wszystkim ¿e zaczê³a siê era Brock'a Lesnar'a!

[i]Po ostatnich s³owach, Brock rozpina zapiêty wokó³ bioder pas i wynosi go wysoko do góry.

Widzicie to cudo? Jeszcze tydzieñ temu by³o ono w posiadaniu R-Truth'a. Waszego ulubieñca... Teraz pewnie my¶licie ¿e nied³ugo, w tym ringu pojawi siê Wasz idol, który bêdzie stara³ siê ze mn± rozprawiæ a potem og³osi ¿e na najbli¿szej gali wykorzysta nale¿yty mu rewan¿... Nie! Tak nie bêdzie! Kariera Prawdy zosta³a zrujnowana! On jak i jego Little Jimmy nie pojawi± siê wiêcej w moim ringu! Wyobra¿acie sobie R-Truth'a bij±cego siê jedn± rêk±? ¯a³osne... W niedziele nasta³a nowa epoka... Epoka Brock'a Lesnar'a. Na Wrestlemanii rozpocz±³em dominacjê, która skoñczy siê z dniem w którym zakoñczê karierê. Nikt z niebieskiego brandu... Nie! Nikt z ca³ej federacji nie mo¿e czuæ siê bezpieczny. Ka¿dy kto stanie w moim ringu, nie wyjdzie z niego ca³o... Jest jednak pewna osoba, która planuje zmieniæ moje plany. T± osob± jest... Kane! Wielka Czerwona Maszyna... Pamiêtam go¶cia. Podczas Royal Rumble Matchu wys³a³em go na d³u¿szy odpoczynek, lecz nie rozumiem jego ataku... W najwa¿niejszym momencie mojej kariery. Pos³uchaj mnie uwa¿nie Kane:

W tym momencie Brock zaczyna patrzeæ prosto w kamerê..

Je¶li masz ze mn± jaki¶ problem lub przeszkadza Ci ¿e jestem mistrzem, wejd¼ do tego ringu aby¶my mogli rozwi±zaæ to raz na zawsze...

World Heavyweight Champion k³adzie pas na matê, mikrofon rzuca obok aby na koñcu zdj±æ swoj± koszulkê i wyrzuciæ j± poza ring. Stoj±c w naro¿niku, przyj±³ pozycjê pokazuj±c ¿e jest gotowy do ataku. Po d³u¿szej chwili nikt nie przychodzi do ringu, wiêc powolnym ruchem rêki Lesnar chwyta le¿±cy na ziemi pas i k³adzie go na barku, natomiast le¿±cy mikrofon bierze do rêki i dokañcza swoj± wypowied¼/i]

Wiem ¿e jeste¶ gdzie¶ na zapleczu... Radzê Ci jeszcze dzi¶ pokazaæ siê w tym ringu, albo bêdê musia³ Ciê tu przyci±gn±æ...

[i]Po skoñczonym speechu Brock rzuca mikrofon i schodzi na backstage przy swoim theme song'u...

#2 2012-08-02 10:32:52

Szelton

U¿ytkownik

Punktów :   

Re: Segment Nowego Mistrza Wagi Ciê¿kiej Brock'a Lesnar'a

£adny segment, ale Hardyz robi lepsze ;D

#3 2012-08-02 10:40:11

Brock

Moderator

Punktów :   

Re: Segment Nowego Mistrza Wagi Ciê¿kiej Brock'a Lesnar'a

Niestety wiem :<