Priv Hardyz
[center][i]Po krótkiej ciszy na arenie zabrzmiewa utwór Droowing Pool ,,Feel Like I Do'' , a hala przybiera zmieszane ciemne kolory , a także pojawia się dym . Po chwili , gdy ta mgła lekko poleci na arenie widać mężczyznę w z długimi włosami i długiej czarnej kurtce . Patrzy on się w dół , po czym skierowuje swój wzrok na ring , a następnie podąża do owego miejsca . Dzieci wystawiają ręce , a on na to , ani na inne czyny nie zwraca uwagi tylko skupiony kieruje się do ringu . Powoli wchodzi po schodkach na apron . Patrzy się zło wrogo na fanów , po czym wchodzi do kwadratowego pierścienia . Bierze mikrofon od technicznego i zaczyna mówić .
Heath Hardyz : Cut the Music . Nazywam się Heath Hardyz i jestem waszym zbawieniem . Jestem najlepszym coś was w życiu spotkało , spotyka i będzie spotykać <heat> Taka jest prawda . Przybłem z nieba i demony obdarowały mnie niesamowitymi mocami . W poprzednich federacjach dzięki im zwyciężałem . Moje ciosy są niezwykłe , także dzięki im . Nikt nie miał zemną szans , iż po mojej stronie stali Królowie Ciemności . Ja jestem ich synem . Jestem mistrzem w submissonach , Mistrzem w lotach . Mistrzem w parterze . Jestem Mistrzem we wszystkim . Jestem ,,The Hardcore Messiah'' Heath Hardyz i ta federacja wreszcie stanie się czymś niezwykłym . Wy jak i zarówno widzowie oglądający przed telewizorami zapamiętacię tą noc , jako noc w której to otrzymaliście zbawienie dzięki mnie <heat> Dzisiaj po raz pierwszy zawalcze w tej federacji . W triple threat matchu . Oczywiście dzięki ciemnej strony wygram ten pojedynek i uwierzycie w moje cuda wy hipokryci <heat> Macie racje , nie zaslugujecie na mojaa przemowe.